مشاوره حقوقی رایگان - تاييد صلاحيت

با سلام ، در خصوص محكوميت به جعل و استفاده از سند مجعول به ترتيب دو ميليون ريال و يك ميليون و پانصد هزار ريال جزاى نقدى ايا اين حكم موجب محروميت از حقوق اجتماعى و رد صلاحيت كانديد شوراى شهر ميگردد ؟ و اينكه جعل و استفاده از سند مجعول با اين جزا محكوميت كيفرى موثر است يا خير؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بستگی به سیستم بررسی صلاحیت ها در شورای شهر دارد. اگر در حکم شما محرومیت از حقوق اجتماعی آمده باشد که بله محروم می شوید. سوءپیشینه کیفری موثر نخواهید داشت ولی محکومیت برای همیشه در سجل کیفری شما می ماند. اما به نظر می رسد با توجه به حساسیت بررسی صلاحیت ها این محکومیت در عدم احراز صلاحیت موثر باشد.