مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت بابت توقیف خودرو

با سلام. شخصی با ادعای مطالبه‌ی وجه از من در دادگاه، حکم توقیف خودرویم را گرفت. و حالا پس از 7 ماه حکم دادگاه تجدیدنظر ادعای ایشان را رد و حکم قطعی مبنی بر تبرئه‌ی من صادر کرده است. با توجه به اینکه خودروی من 7 ماه در پارکینگ بوده آیا من میتوانم از شوکی بابت این 7 ماه خسارت بگیرم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام طبق نظر کارشناس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است