مشاوره حقوقی رایگان - شاکی از مزاحمت نانوایی

اینجانب م.د مالک یک ساختمان می باشم که در آن سکونت دارم. حدداً 6 ماه است که یک نانوایی و شیرینی فروشی دو طبقه از دو طرف چسبیده به ساختمان بنده تمام آرامش بنده را برهم زده است و صدای دستگاههای نان پزی و شیرینی پزی باعث سروصدای نابه هنجار و فراوان می شود که افراد ساکن در این ساختمان را آشفته و پریشان نموده است زیرا به هنگام احداث ساختمان از مصالح و عایق مناسب استفاده نشده تا از انعکاس سروصدا جلوگیری کند. بنده چندین مرتبه با احتساب همسایه بودن به ایشان متذکر شدم تا کمی رعایت نماید ولی تاثیری نداشته است. چه کار می توانم بکنم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر صداها به نحو نامتعارف باشند می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهید. مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست رفع مزاحمت
را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید جهت رفع مزاحمت شکایت کنید