مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام وقت بخیر. برای فسخ معامله چکار کنم خونه فروخته شده بعد دو ساعت درخواست فسخ دادیم هیچ جوابی نگرفتیم باید چکار کنم خونه 100میلیون زیر فی فروخته شده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهار نامه مبنی بر فسخ بیع ارسال نمایید و
سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن را اقامه نمایید و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست فسخ معامله بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خیار غبن ساقط نشده است بوسیله اظهارنامه اعلام فسخ کنید سپس به مرجع قضای دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فسخ یک طرفه امکان ندارد مگر تحت شرایطی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست فسخ معامله بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید قرارداد را دید که شما قانونا میتونستید یا خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد مبایعنامه بررسی شود که ایا شما حق فسخ را دارید و اگر دارید سریع اظهار نامه فسخ بدهید و در دادگاه اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بعد از خارج شدن از مجلس عقد باشد اثر ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بدپا باید یرار داد شما زررسی شود در هرصورت طی اظهارنامه رسمی خیار غبن و ضرر و زیان در معامله خود را مطرح وفورا بغد از اظهار نامه دادخواست تایید فسخ معامله را بخواهید