مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسر

من پس از ده سال زندگی با همسرم قصد جداشدن دارم و به خانه مادرم رفتم. ولی شوهرم چون بیکار هست و وقتش کاملا ازاد. هرروز از ظهر تا شب سرکوچه مادرم میاد و با همسایه و اشنا حرف میزنه و به همه میگه که من خونه گرفتم زنم نمیاد زندگی کنه. میگم چرا میای سرکوچه میگه چون شوهرت هستم هیچ کاری نمیتونی بکنی. دوبار 110 زنگ زدم گفتن شوهرت اومده جلوی خونه مادرت پس مشکلی نیست. واقعا نمیدونم به همین راحتی ایشان میتونه آبروریزی بکنه.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
روابط زن وشوهر مزاحمت نیست
یعنی شمانمیتونید از او شکایت کنید
ولی خانوادتان مثلا پدرتان میتواند ازاو به اتهام مزاحمت درب منزل شکایت کند