مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد تهمت و افترا

باسلام. همسرم بسیار بدبین است و مواد مصرف میکند و من را بسیار اذیت می‌کنه، هر روز دائما من را متهم به خیانت با افراد مختلف میکنه، ومن را کتک می‌زند الان یه مدتی هست که خونه رو ترک کردم و اومدم خونه پدرم اینجا هم منو راحت نمی‌ذاره مدام زنگ میزنه تهدید می‌کنه و همون تهمت های قبلی با واتساب زنگ میزنه تصویری و پیام های تهمت و تهدید می‌فرسته و خودش هم گفته بریم طلاق توافقی بگیریم ولی بازم همکاری نمیکنه و نمیاد. من واقعا همچین آدمی نیستم و هیچ وقت خیانت نکردم، چطور میتونم ازش شکایت کنم و یا چطور میتونم از دست آزار های اون رها بشم تا زمانی که طلاق محقق بشه، چون واقعا روح و روان منو بهم ریخته و خونوادمم اذیت میشن با تماس ها و تهدید های وقت و بی وقتش به طوری که نصف شب زنگ میزنه و میگه بیا تماس تصویری. ممنون از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اززطریق همان پیام های تهدید آمیز از وی شکایت مبنی بر تهدید انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان تهدید و توهین و عدم امنیت از وی شکایت کنید تا بتوانید بر اساس عسر و حرج از او طلاق بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول مهریه خود را به اجرا بگذارید دوم بعلت افترا و تهمت ناروا شکایت کنید تا رسیدگی شود اگرهم نسبت خاصی به شما میدهد ذکر کنید سوم به جرم اعتیاد هم شکایت کنید تا حداقل سه ماه له کمپ اعزام گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان تهدید و توهین و عدم امنیت از وی شکایت کنید تا بتوانید بر اساس عسر و حرج از او طلاق بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید و توهین میتوان طرح شکایت کرد
با شرایطی طلاق امکان پذیر است