مشاوره حقوقی رایگان - جریمه برق

سلام . متاسفانه یک ماه پیش از من ماینر گرفتن مصرف غیر مجاز داشتم و توی دادگاه برام زدن دستگاه مستهلک بوده و خراب بوده کار نمیکرده که هم نیروی انتظامی و هم دادگاه این رو تاید کردن امروز بعد از گذشت یک ماه برای من پیام اومده از اداره برق که 32 میلیون جریمه شدم فرصت داده ده روزه پرداخت کنم الان من چه کاری باید انجام بدم با این که دادگاه هم برام تاید کرده که دستگاه خراب بوده و فاقد کارکردن بوده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اعتراض نمایید و لایحه دفاعیه خود را بیان کنید و

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام. می توانید اعتراض نموده و رای دادگاه را ضمیمه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جریمه اداره برق ارتباطی به دادگاه عدد و برق شما به صورت صادراتی محاسبه شده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعتراض نمایید و لایحه دفاعیه خود را بیان کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ابتدائااز ادارت برق جویا شوید ک. مبلغ بالا ب چ دلیل است و جزییات واریزی جریمه را رویت کنید. و بع رای دادگاه استناد نمایید. در صورتی ک نتیجه ای نگرفتید از طریق دادگاه معترض شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به رای دادگاه استناد کنید واعتراض خود را ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با استناد به رای اعتراض نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا با اداره برق در این ارتباط رایزنی کنید تا جریمه کم شود اگر نشد از طریق محاکم دادگستری به استناد خرابی ماینر و عدم‌ مصرف برق خارج از عرف با ارجاع به کارشناس شکایت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد رای دادگاه به جریمه صادره اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با برگه دادگاه به اداره برق مراجعه ودرخواست تجدید نظر کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر دستگاه خراب بوده چطور از برق استفاده کرده ؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه له اینکه خراب بود و رای دادگاه. شما میتوانید درخواست کارشناسی کنید و بر همین اساس از اداره برق شکایت کنید. اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید