مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام من تا پایان مهر در شرکتی مشغول به کار بودم که به علت تعطیلی برای بیمه بیکاری اقدام کردم بعد از3ماه بیکاری قرار هست از بهمن ماه در شرکت دیگری مشغول به کار شوم
بیمه بیکاریم تایید شده
سوالم اینه که با اعلام مشغول به کار شدنم به سازمان تامین اجتماعی آیا میتونم از بیمه بیکاری این 3ماهی که بیکار بودم استفاده کنم تا بین بیمه ام وقفه نیفته؟
سپاس از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

مهلت استفاده از بیمه بیکاری فقط ظرف یکماه از تاریخ خروج از محل کار قبلی می باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر به موقع اقدام کردید مشگلی نیست پرداخت خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از پرداخت حقوق سه ماه بیمه بیکاری به تامین اجتماعی اعلام کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله در مدتی که بیکار بودید می توانید از بیمه بیکاری تون استفاده کنید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

به محض مشغول به کار شدن به صورت خودکار بیمه بیکاری شما قطع خواهد شد. این موضوع اثری در ماه‌های گذشته که بیکار بوده‌اید ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال اداری است بهتراست از ارگان مربوطه سوال شود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر در مهلت مقرر تشکیل پرونده ی بیمه ی بیکاری داده باشید در اینصورت بابت سه ماه مذکور به شما حقوق بیکاری تعلق خواهد گرفت و طبیعتا بیمه ی ماههای مربوطه نیز برایتان رد خواهد شد