مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی و موج انفجار

بنده از پرسنل مرزبانی هستم مدت 8سال سابقه خدمت دارم توی درگیری مرز زابل بنابه اظهارات پزشک معالج بعلت موج انفجار دچار کاهش شنوایی هر دوگوش در فرکانس های بالا مشهود میباشد که ناشی از محیط پر و سرو صدا میباشند لذا توصیه میشود در میادین تیر و تیراندازی منع شود خواهش میکنم از و کلا و و مشاوران محترم که تا کنون جوابی دریافت نکردم خواهش میکنم آیا جانباز محسوب میشم یا معلول خدمتی نگران هستم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید درخواست تعیین کمیسیون اگر در ارتش هستید کمیسیون ماده 120را بنماید تا وضعیت شما روشن شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر محسوب می شوید و می توانید پیگیری کنید