مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

از ماشین بخاطر کشف حجاب سرنشین عقب شکایت شده مسافر داشتم کد 14برایم اس ام اس امده رفتم سوال کردم گفتن باید ماشین رو ده روز پارکینگ بزاری و پلاک خودرویم قفل شده ماشین را فروخته ام ایا در تعویض پلاک با مشکل مواجه میشم یا نه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام حتما باید رفع مشکل را از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری نمائید وگرنه رفع توقیف بعمل نخواهد امد موفق باشید .