مشاوره حقوقی رایگان - هدف طلاق داشتن خانم دوشیزه

سلام همسرم که دوشیزه است تمکین عام ندارد و از حق حبس استفاده کرده و در جلسه رسیدگی به مهریه هدف خود را طلاق بیان کرده آیا نفقه تعلق می گیرد؟ آیا با داشتن هدف طلاق می تواند تمکین نکند و از حق حبس استفاده کند؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حق حبس یعنی اینکه زن می تواند از مطلق وظایفی که دربرابرشوهرداردخودداری کندتامهریه اش راشوهرپرداخت کند وهمچنین ازنفقه نیزبرخورداراست چراکه حق حبس عذری قانونی درعدم تمکین است بهترین راه درصورت اینکهدهردومایل به ادامه زندگی باهم نیستید طلاق توافقی است