مشاوره حقوقی رایگان - فرآیند ابلاغ حکم دیوان عدالت اداری

باسلام
بنده علیه سازمان تامین اجتماعی به دیوان عدالت شکایت کردم . درتاریخ 1397/12/14رای به نفع من صادر و ابلاغیه آن صادر شده . مرحله بعد میخواستم ببینم چیکار باید کنم .خودم ابلاغیه رو ببرم اداره بیمه .یاارسال میشه برا اوناهم؟

پاسخ ها :

مژگان ميرنظامي

سرکار خانم مژگان ميرنظامي :

سلام
رأي صادره قابل اعتراض وتجديدنظر خواهي است پس از قطعيت حكم ميتوانيد به سازمان مربوطه مراجعه كنيد