مشاوره حقوقی رایگان - اشكال در ثبت موقعيت ملك

با سلام و عرض ادب
من سند ماده ١٣٣ واقع در كردان ساوجبلاغ دارم كه متاسفانه در هنگام صدور سند تمامي مشخصات ذكر شده مربوط به ملك ديگري در كردان مي باشد پس از مراجعه به ثبت تمامي مدارك موجود در پرونده نيز مربوط به ملك ديگر بوده و در واقع اين سند مربوط به كس ديگري مي باشد حال پس از پيگيري از ثبت و مراجعه كارشناس ثبت و بازديد ملك ظاهرا بايد به هيات ارجاع گردد
سوال من اين است كه امكان اصلاح آن وجود دارد؟
چه مدت طول ميكشه تا حل بشه؟
ضمنآ اين سند ها توسط بنياد مسكن در سال ٨٣ راي گرفته شده و از طريق ثبت سند صادر شده است
سپاسگزار

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

امکان اصلاح وجود دارد اما باید پرونده شما به صورت دقیق مطالعه شود پیشنهاد می شود به وکیل مراجعه نمایید
شما می توانید برای مشاوره بیشتردر این خصوص بابنده و یا سایر همکاران محترم تماس حاصل نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

قابل رسیدگی ورفع ایراد در کسیون مربوطه است .صوانی بودن بستگی به تراکم کار دارد.یاالله