مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه اداره ثبت در توقیف ملک دیگری

بنده مالک یک ملک با سند مشاعی هستم که قسمتی از اونو انتقال دادم که استعلام ثبت هم مثبت بود و حالا بعد از گذشت دو سال اداره ثبت محل ملک با بنده تماس گرفتند و میگویند اشتباهات سیستمی و شخصی کرده اند و ملک شما بدلیل اشتباهات در نقل و انتقال از قبل در صفحات دفتر املاک اداره ثبت، وجاهت قانونی ندارد و شما باید سند خودتونو به اداره ثبت تحویل بدین حال اینکه هنوز من قسمتی از ملک خودمو سند تک برگ دارم و قسمتی رو هم واگذار کردم که انها هم سند تک برگ گرفتند به دادگاه مراجعه کردم و دادگاه رای بر اینکه از صلاحیت دادگاه خارج است را رای داد حال خود کارمندان اداره ثبت هم زیر بار نمیروند و میگویند فقط باید سند شما را باطل کنیم نمیدانم باید کجا و از چه طریقی موضوع رو پیگیری کنم قسمت حقوقی اداره ثبت هم پشت کارمندانش هست و جالب اینکه من در تمام نقل و انتقالات قطعی، استعلام مثبت از اداره ثبت هم دارم و زمانی که ملک به بنده واگذار شده بود ظاهرا مالک قبلی در چند صفحه صفحه مالک ملک بوده با یک پلاک فرعی ولی بعد از انتقال انها به اشتباه فقط از یک صفحه کل ملک رو به بنده انتقال دادند و متاسفانه بدلیل بدهی مالک قبلی صفحاتی که به اشتباه به من انتقال ندادند بازداشت است ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ملک در تنکابن واقع شده باز ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با توجه به حساسيت موضوع شما با مراجعه به وكيل خبره ميتوانيد احقاق حق نماييد ودر صورتي كه از اداره ثبت شكايت داريد بايد به ديوان عدالت اداري مراجعه نماييد و اگر تخلف عمدي در كار بوده از شخص خطاكار در دادسرا محل شكايت نماييد