مشاوره حقوقی رایگان - ضبط فیلم و صدا

با سلام و خسته نباشید
ببخشید من یه گوشی دست دوم داشتم بردمش به یکی‌ از موبایل فروش ها بفروشم مشکل گوشی این بود که یکم گوشی تاب داشت و صفحه ال سی دی خاموش بود
روشن نمیشد ما معامله کردیم اما به من فاکتوری چیزی نداد در کل فقط معامله زبانی بود الان بعد 5 روز زنگ زده میگه من گوشیت رو نمیخوام ایراد زیاد داره و من رفتم حضوری حرف بزنم وقتی که رسیدم اونجا دوربین گوشیم رو باز کردم تا از هرچیزی که میگوید فیلم برداری کنم که اگر یه وقت خواست دَبّه کند حدقل یه سندی داشته باشم به من گفت گوشیت ایرادات زیادی دارد من نمیخوام منم گفتم بعد اینکه باز کردی معلوم نیست که چیکارش کردی الان شاید قطعات رو عوض کردی یا شاید این ایرادات رو که میگی هنگام بازکردن شما ایجاد شده اومده میگه من ضرر و زیان باز کردن خودم رو میدم
سوال اول) الان اون فیلمی که من گرفتم جرم است و اگر برود پیگیری کند به جایی میرسد؟
سوال دوم) الان فروشنده به من فاکتوری چیزی نداده و همتا،قوطی گوشی و خود گوشی به اسم فروشنده است آیا من میتونم برم شکایت کنم و پیگیری بکنم؟

پاسخ ها :

ضبط صدای دیگران فیلم گرفتن از دیگران