مشاوره حقوقی رایگان - استعلام توقیف

با سلام
من یه اپارتمان با شراکت همسرم ابتدای ازدواج خریدم که 4دونگ سهم من و دو دونگ سهم خانمم
مدتیه طلاق گرفتیم البته صیغه جاری شده ولی وضعیت مهریه هنوز مشخص نشده
سوالم اینه که از کجا باید بفهمم که 4دونگ سهم اپارتمان من را توقیف کردند یا خیر؟
و در کل ایا همسرم میتوانند بدون اطلاع من و به صورت مخفیانه نامه توقیف اون اپارتمان را بگیرند؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.از طریق دفترخانه از وضعیت ثبتی ملک را استعلام کنید و امکان توقیف ان نیز از جانب همسرتان هست.