مشاوره حقوقی رایگان - ابتلا به بیماری کم کاری غدد فوق کلیوی یا آدیسون

با سلام و خسته نباشید

در حین خدمت بعد از گذشتن 7 ماه از خدمت در بیمارستان نظامی بستری شدم و بهم گفتن که به بیماری آدیسون یا نارسایی غدد فوق کلیوی مبتلا شدم که قبلا نداشته بودم. الان باید تا آخر عمر دارو مصرف کنم و آزمایش های دوره ای 6 ماهه یا 4 ماهه بدهم. با این حال دارن معافم میکنن و من میمونم و این بیماری و خرج و مخارج آن !!!!

به نظر شما بزرگواران به من بیمه ای، غرامتی چیزی شامل می‌شود ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید بررسی شود بیماری در نتیجه خدمت بوده یا خیر