مشاوره حقوقی رایگان - فاضلاب

سلام. ما در یک اپارتمان 8 واحدی هستیم که فاضلاب مشاع واحدهای جلو نشتی دارد و واحد من جز واحدهای پشت هستش تا جایی که من اطلاع دارم چون فاضلاب واحدهای پشت و جلو جدا از هم هستن .هزینه تعمیرشون هم جدا هست ولی الان مدیر ساختمان میگن که ماهم باید این هزینه رو پرداخت کنیم . میخاستم ببینم قانونا کدومش درسته ؟ ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر جز مشاعات است بله همه باید مشارکت کنند.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر جزء مشاعات باشد شما هم شریک در هزینه هستید اما اگر فاضلاب هر شخص جداگانه باشد و در مسیر مشاعات نیازی به تعمیر نباشد صاحب ملک باید هزینه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشاع محسوب شود همه باید مشارکت کنند