مشاوره حقوقی رایگان - درمورد علاوه بر داشتن سو پیشینه میتوانم پاسپورت بگیرم و از کشور خارج بشم

باسلام و عرض ادب خدمت تمام وکلای عزیز وزحمت کش کشور عزیزم ایران.ببخشید بنده سوالی از خدمتتون داشتم درمورد اینکه یکبار درسال نود وشش. و یکبار هم در همین سال جدید بخاطر بدهی مالی که سفته دست طرف مقابلم داشتم. و به علت نداشتن مبلغ سفته ها دوبار مجبور شدم که به زندان بیفتم برای مدتی. و در هردوبار هم خانواده ام بدهی بنده رو پرداخت کردن. و من از زندان بیرون اومدم. و یکبار دیگه هم بخاطر یه درگیری کوچکی که داشتم اونم در همین سال بودش. و تو درگیری هم به طرف مقابلم هیچی نشده بود.که درنهایت حکم دادگاه به این صورت شد که هفتادو چهار ضربه شلاق.وبازهم مبلغی جریمه که باید به حساب دادگاه میریختم.ودوباره این مبلغ رو نداشتم .ومجبور شدم درعوض مبلغ جریمه مجبور شدم به زندان بروم.والان شکر خدا هیچ بدهی به هیچ کس ندارم..وجریمه دادگاه رو هم که تسویه شدم.الان بخاطر شغلی که بلدم.یعنی اشپزی .یه کار پیدا کردم در دبی .که میخام برم اونجا کار کنم .ایا داشتن این سوپیشینه ها برای گرفتن پاسپورت مشکل ساز میشه.اصلا میتونم پاسپورت بگیرم.واز کشور خارج بشم.خیلی ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید.با تشکر از زحمات شما عزیزان.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

موارد مذکور عموما در اخذ پاسپورت موثر نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سو ء پیشینه موثر محسوب نمی گردد