مشاوره حقوقی رایگان - امکان انتقال سند یک دانگ از ملک وراثتی به غیر

سلام و روز بخیر. ممنون می شم اگه بتونم جواب سؤال زیر رو داشته باشم.
ما چهار خواهر و یک مادر هستیم. از پدر مرحوم ما چند ملک به ما، عمو ها و عمه ها به ارث رسیده. در حال حاضر سندها تفکیک شده و هر یک از چهار خواهر سندهای تک دانگی از املاک دارند خود را دارند. یکی از چهار خواهر می خواهد سندهای خود را به فرد دیگری (دوست پسر به خاطر مسائل احساسی) انتقال دهد. باقی وراث از جمله مادرم از این موضوع بسیار نگران هستند. سؤال من اینه که آیا انجام این کار امکان‌پذیر است یا خیر؟ و اگر امکان‌پذیر است باقی وراث بعد از انتقال سندهای خواهرم به فرد ثالت باید انتضار چه کارهایی رو از طرف فرد ثالت داشته باشیم. از طرفی لازم به ذکر است که در حال حاضر هیچ کدوم از املاک هنوز به فروش گذاشته نشده.
بسیار ممنون می شم که به سوالم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

انتقال سند ملک ارثی