مشاوره حقوقی رایگان - تحدید حدود

با سلام
ملکی در هیئت تعیین تکلیف آگهی روزنامه شد و بعد از گذشت دو ماه تقاضای صدور سند شد.
حال کارشناس پرونده از روی لجاجت میگه باید آگهی تحدید حدود اختصاصی شود،
در حالیکه همه مجاورین دارای سند تک برگ هستند آیا بایستی تحدید حدود را انجام دهیم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله در هر صورت باید تحدید حدود صورت گیرد چرا که از مقدمات اصلی صدور سند مالکیت یک ملک تحدید حدود است
اگر مجاورین حضور داشته و سند داشته باشند کار شما راحت تر خواهد بود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درهرصورت تحدید حدود به نفع شمااست ودرسندتک برگی حدود اربعه ذکرمی شود