مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از تحديد حدود

باسلام
زمینی دارم که 3 دانگ آن را پدرم سال 48 ثبت کرده اند و اگهی ان در روزنامه محلی هم چاپ شده است الان که میخام سند بگیرم ، شریکم که 3 دانگ دیگر را از اقوامان خریداری کرده اجازه تحدید حدود را نمیدهد و حتی به مجاورین را هم اجازه نمیدهد جهت تحدید حدود مراجعه کند
برای اینکه بتوانم سند تک برگ داشته باشم چکار كنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست افراز ملک دهید . و یا دستور فروش مال مشاع بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قانونا مشکلی برای گرفتن سند نباشه آنها نمی‌توانند مانع شوند شما از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره ثبت استان پیگیری کنید رویه ها در این زمینه متفاوت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره ثبت محل وقوع ملک رجوع کنید. وانگهی قادرید دادخواست به خواسته افراز را به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه نمایید و درخواست تحدید حدود را بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از وی بابت ممانعت از حق شکایت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل حاذق در امور ثبتي و حدنگاري و كاداستر بگيريد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید بدوا از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک درخواست افراز نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چندین اقدام برای شما متصور است یک مراجعه به اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک جهت اخذ سند تکبرگ
دوم در صورت که اخذ سند دارای مشکل باشد می توانید تقاضای افراز به اداره مربوطه دهید و سپس دادخواست تقسیم مال مشاع به دادگاه ارائه دهید