مشاوره حقوقی رایگان - کمک

به من سالها اشتباهی گفتن باکره به غیر دوشیزه ها میگن
تو مشاوره حقوقی پرسیدن باکره هستی گفتم نه
اما بعد که سرچ کردم فهمیدم اشتباه گفتم دارم دیونه میشم تماس گرفتم درخواست مجدد مشاوره حقوقی کردم تا این مورد رو برایم تصحیح کنه اما وقت ثابتی به من ندادن گفتن فلان تاریخ بیا کلی مراجعه داره اول اونا رو رد کرد اگه وقت بود نربت شما میشه
نگرانم اگه مشاوره برگذار نشه چی؟
چطوری باید این اشتباه رو تصحیح کنم
آبروم چی
بخاطر یه اشتباه روزم شب شده همش استرس دارم نگرانم وفکر خیال بد بسرم میزنه
خواهشا کمکم کنین

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دقیقا مشخص نکردین که مشاوره حقوقی مربوط به کجا مورد نظرتون هست.ولی در حالت کلی چون یک اشتباه لفظی هست معمولا قابل جبران.برای دریافت دقیق جواب باید مشخص کنید چه مشاوره ای رفتید؟