مشاوره حقوقی رایگان - باکره

دخترم باکر بوده و3ساله نامزدکرده شوهرش حالا میگه باکره نداشتی ایا زمانی که باکرشو از دست داده معلوم میشه لطفاً جواب بدین دخترم داغونه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به تاریخ نزدیکی با نامزدش دارد اگر با نامزدش نزدیکی کرده نامزدش نمی تواند ثابت کند که او نبوده به هر حال بهتره وکیل بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از این مدت اگر با نامزد خود رابطه داشته اند به نظر قابل تشخيص نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای این که بکارت نداشته مورد قبول دادگاه نیست و فرض بر این است که بکارت در طول این سه ماه از بین رفته است.
توجه داشته باشید دختر شما می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنه.
از طریق پزشکی قانونی نیز قابل تشخیص نیست که در طول سه سال گذشته از بین رفته یا قبل از عقد، که فرض بر این است که در زمان عقد از بین رفته است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر عقد بوده اند اصل بر این است که دختر در زمان انعقاد عقد نکاح ، باکره بوده است مگر زوج خلاف آن را اثبات نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرسشگر ارجمند
خیر به صرف گذشت زمان مربوطه اصولا مشخص نمی‌شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از طریق پزشکی قانونی نسبت به اخذ گواهی پرده بکارت اقدام کنید تا مشکلات پیش آمده حل شود.