مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی محاسبه خسارت

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
اینجانب در سال 93 یک زمین قولنامه ای که فاقد سند بود به مبلغ 13میلیون خریدم که در قولنامه ذکر شده است که اگر فروشنده زمین مال غیر بفروشد مبلغ 10 میلیون باید خسارت بدهد.
حالا بعد از هفت سال مشخص شده که زمین متعلق به شخص دیگری بوده و من هم میخواهم به جرم فروش مال غیر شکایت از فروشنده بکنم.
سوال بنده این است که خسارت تاخیر تادیه به اینجانب تعلق میگیرد یا همان 10میلیون ذکر شده در قولنامه به عنوان خسارت این هفت سال به من تعلق میگیرد؟اگر تاخیر تادیه هم تعلق میگیرد به 13میلیون که مبلغ خرید زمین است تعلق میگیرد یا هم به 13میلیون خرید زمین و 10 میلیون خسارت ذکر شده درقولنامه(یعنی 23میلیون)؟
کل مبلغ طلب اینجانب چقدر میشود؟
بسیار ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات فروش مال غیر
دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید