مشاوره حقوقی رایگان - حق مسکن و بن خوار و بار و مرخصی و حق شیفت و حق مسکن کارگران شرکتی بیمارستان

با سلام و خسته نباشید
اینجانب مدت یک سال است که در بیمارستان یکی از شهرهای سیستان و بلوچستان بعنوان کار گر شرکتی نظافت چی مشغول بکار هستم و مجرد هستم و ساعات کاری به صورت شیفت در گردش میباشد در طول این مدت حق مسکن و بن کارگری و حق شیفت وحتی مرخصی به من ندادند ساعات کاری طوری هست که در طول هفته از 44 ساعت بیشتر میشود و روزهای جمعه و تعطیلات نیز ما سر کار هستیم و در طول این مدت من فقط پنج روز از منرخصی استفاده کردم که مبلغ پنج روز را از حقوق من کسر کردند وقتی اعتراض کردم گفتند کهن کارگران شرکتی مرخصی ندارند برای حق مسکن و بن کارگری گفتم جواب دادند که چون مجردی به تو تعلق نمیگیرد خواهشمند است راهنمایی بفرمایید کجا شکایت کنم البته تهدیدم کردند که اگه شکایت کنی اخراجم میکنند خواهشمند است راهنمایی بفرمایید کجا شکایت کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای احقاق حق خود باید از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمایید