مشاوره حقوقی رایگان - حق مسکن

سلام .7سال ازدواج کردیم و از همان ابتدا طبقه دوم خانه پدری زندگی کردیم.بدون پرداخت اجاره بها .الان پدرم 1سال فوت کرده و قانونی ما در خانه ک بقیه وراث از آن سهم میبرند زندگی میکنیم .شوهرم حاضر ب تهیه مسکن نیست و دعوا برای ارث راه میندازه.در واقع 7سال با عنایت پدرم بوده ولی حالا بقیه اعتراض دارند و نمیخواهند دامادش اینجا زندگی کنه .لطف کنید راهنمایی ام کنید ک چگونه شوهرم متقاعد کنم ک سهم الارث من ربطی ب اون نداره واینکه وظیفه او تهیه مسکن مستقل است .ممنون

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید درخواست نفقه و تهیه مسکن بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید درخواست تهیه مسکن جدا گانه دهید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست الزام به تهیه مسکن جداگانه بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام زوج به تهیه منزل مستقل را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست نفقه و مسکن جدا بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از بقیه وراث بخواهید علیه شوهرت شکایت تصرف عدوانی مطرح کنند.
تا مجبور به ترک آنجا بشه و اگر منزلی تهیه نکرد شما بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دادگاه اقدام کنید تا دادگاه وی را متقاعد کند