مشاوره حقوقی رایگان - حق پارکینگ

اپارتمان ما6واحده است ودوپارکینگ که هردودراختیار یک واحداست ومتراژش درسندرسمی حدود25متراست ولی بانصب دیواری که صاحب اولیه قصد داشته انرامسکونی کنه حدود70مترهستش والان خریدارجدیدکه درسند25 مترخریده کل 70مترتصاحب کرده کرکره انداخته ومدعی هستش که کلامال خودشه
ایاخریدارجدیددرست میگه؟
وحق بااونه؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بستگی به پایان کار و صورتمجلس تفکیکی داره. اگر قسمت تصرفی داخل در مشاعات باشد میتوانید رفع تصرف در مشاعات را درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگی به پایان کار و صورتمجلس تفکیکی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک واخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود