مشاوره حقوقی رایگان - حق پارکینگ

با سلام اگر در قولنامه مشخص شده است که ملک همراه با پارکینگ مشاع فروخته می‌شود اما در سند مالکیت حرفی از وجود پارکینگ نباشد تکلیف چیست آیا باید شکایت کنم یا از ثبت اسناد پیگیری کنم .. ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان فسخ وجود دارد
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که پارکینگ می‌بایست جای آن مشخص باشد و در سند و صورت مجلس تفکیکی درج شده باشد مشا که همه از آن سهم دارند امکان استفاده وجود نداردمی‌توانی شکایت نمایی جهت فسخ قرارداد یا مطالبه ضرر و زیان خود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در سند برای شما پارکینگ تعریف نشده باشد اصولاً شما فاقد پارکینگ مشاع می‌باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق قولنامه بایستی سند تنظیم شود. اگر چنین فعلی رخ ندهد شما یا می‌توانید نسبت به فسخ معامله اقدام کنید یا اینکه نسبت به الزام به تحویل پارکینگ اقدام بفرمائید.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

حسب مورد دادخواست فسخ قراداد یا الزام به تحویل پارکینگ از شخص فروشنده

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
پارکینگ باید اختصاصی و مندرج در سند رسمی ملک باشه.
پارکینگ مشاع یعنی فاقد پارکینگ اختصاصی .و فقط حق پارک در مشاعات مثل حیاط ساختمان رو دارید نه محل اختصاصی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع را از اداره ثبت پیگیری بفرمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پارکینگ ندارید و فریبتان دادند دادخواست فسخ و ضررو زیان دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق قرارداد اگر پارکینگ قید نشده باشد شامل پارکینگ نمی‌شود در غیر این صورت قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان شکایت وجود خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت و انجام تعهدات بر اساس قرارداد فی مابین