مشاوره حقوقی رایگان - یک کسی یواشکی از مادرم عکس گرفته و پخش کرده

با سلام م. هستم اقا من سوال داشتم بکی از فامیل یواشکی عکس برهنه مادر منو گرفته و پخشش کرده میخوام بدونم اگه برم شکایت کنم پلیس فتا که فردا میخوایم شکایت کنیم آیا پلیس فتا میتونه آن شخصی که عکس گرفته و عکس از گوشیش پخش شده را پیداش کنه یا نه؟ ما خودمونم به چندنفرشون مشکوکیم و شماره اون چند نفرو بدیم میتونن پیداکنن اون شخصی که عکسا پخش کرده توروخدا کمک کنید پای ابرو وسطه گفتم اگه پیدانشه و مجازات نشه سر ابرو یا خودمو میکشم یا خودمو ننمو باهم کمک کنید راهنما کنید لطفا چکارکنم؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فتا پیگیری نمایید قابل مجازات می باشد بدون فکر بخاطر کار غیر اخلاقی ،قانونی و شرعی دیگران اقدامی ننمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از طریق اکانت هایی که با شماره های مجازی نصب میشن پخش شده باشد به نظر پلیس فتا نمی تواند متوجه شود و شخص می تواند بعد از انتشار بلافاصله اکانت را حذف کند که دیگر قابل پیگیری نیست، در این صورت شما باید به دنبال راه دیگری باشید که مادرتون باید اعلام کند که چه کسی و چگونه توانسته عکس بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مادر شما میتواند بعلت انتشار عکسهای خصوصی شکایت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مادر شما میتواند بعلت انتشار عکسهای خصوصی شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما میتواند بعلت انتشار عکسهای خصوصی شکایت نماید