مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب کارفرما

با سلام
از کارفرما شکایت کردم تو اداره کار و بعد از گذشت یکسال نتیجه این شد که کارفرما باید یه مبلغی رو به عنوان عیدی و سنوات و ... پرداخت کنه
در دفتر خدمات قضایی اجرای حکم زدیم و در تاریخ 15 / بهمن سال جاری در سامانه ثنا ابلاغی اومد مبنی بر تصمیم نهایی
خواسته : درخواست صدور اجرائیه در مورد رای هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما
اجرائیه صادر و آمار گردید

سوالم اینه
1 - اگر بخوام حسابش رو مسدود کنم چه کاری باید انجام بدم
2 - برای کارفرما هم ابلاغ رفته به نظرتون ؟ و تا چه تاریخی مهلت پرداخت داره

تشکر

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

به واحد اجرای احکام مراجعه و درخواست استعلام اموال و توقیف بدهید. برای ایشان هم ابلاغ ارسال شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ابلاغ اجرائیه می توانید حساب کارفرما را توقیف کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ده روز پس از ابلاغ اجراییه قابل پیگیری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

10روز مهلت پرداخت دارند به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست توقیف حساب بانکی و اموال شرکت را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ابلاغیه برای کارفرما هم ارسال شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از ابلاغ اجراییه پرونده به اجرای احکام ارسال می توانید حسابهای بانکی را توقیف و مسدود نمایید