مشاوره حقوقی رایگان - غیبت نهست

اگر فرد مشمول در حین خدمت ک حدود یک سال از خدمت وی گذشته باشد وفرد متاهل باشد بخاطر مشکلات زندگی یک ماه غیبت کرده باشد چی عواقبی دارد

پاسخ ها :

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

برای غیبت باید دلیل موجه داشته باشید مشکلات خانوادگی شما را مبرا نخواهد کرد

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

دادسرای نظامی به موضوع رسیدگی خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر غیبت مرتبه اول باشد بخشیده خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است خودتان را معرفی نمایید. به ازای هر روز 3 روز اضافه می شود اما اگر خودش برود و خودش را معرفی کند می تواند شامل عفو شود اما اگر دژبان شخص را بگیرید مشکلات خیلی سختی به وجود می آید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال حقوقی نیست
اضافه خدمت تعلق می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مشکلات او عذر موجه به حساب آید اضافه خدمت در نظر گرفته میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مدت غیبت ،عذر موجه و معرفی خود یا عدم معرفی مجازات و عدم مجازات و حبس و اضافه خدمت فرق دارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادسرای نظامی به موضوع رسیدگی خواهد کرد