مشاوره حقوقی رایگان - فرق ابلاغ و حکم

بنده حدود 10سال است که بصورت قراردادی در یکی از ادارات دولتی مشغول به کار هستم. از اسفند 99نامه ابلاغ بنده رو به اداره زدن که از آن تاریخ کارمند رسمی حساب بشم که تا الان که حدودا اخرای دیماه1400است نه تنها رسمی حساب نشدم بلکه حقوقم از حقوق قراردادی هم کمتر شد. باید چیکار کنم؟؟ منو راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق اداره محل کار خود
پیگیری نمایید تا علت مشخص گردد و سپس اقدام قانونی انجام بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد به صورت صحیح و قانونی نوشته شده باشد شما مالک محسوب خواهید شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق اداره کارگزینی با معاونت نیروی انسانی موضوع را پیگیری نمایید