مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه یا پیشینه

سلام
با توجه به اینکه ما درگاه واسط (... ...) هستیم و یکی از پذیرنده ها تخلف کرده بوده و فیلترینگ با حکم دادستانی کل سایت ما را فیلتر کرد سال 94. ما امسال پیگیر شدیم برای رفع فیلتر به دادگاه 31 جرایم رایانه ای مراجعه کردیم دادیار حکم رفع فیلتر را بنا به اظهارات ما صادر کرد ولی گفت پرونده به دادگاه میره و رای نهایی را قاضی میده
ماهم 30 بهمن به دادگاه شعبه ... رفتیم و تمام توضیحات را به قاضی دادیم اطلاعات هویتی کاربر خاطی (تصویر کارت ملی شناسنامه موبایل ایمیل و....) را ارایه دادیم متاسفانه قاضی نا اگاه این حکم را داده
رای نهایی شعبه ... دادگاه كيفري دو مجتمع قضايي شهيد قدوسي تهران
در مورد اتهام آقای ح.م فرزند ع مدير شرکت ... ... ... و صاحب امتياز درگاه ... ... ...
موضوع vpn ، بدون سابقه ی کيفری داير بر تسهيل و دسترسی غير مجاز به محتوی مبتذل و مستهجن از طريق فروش
1397 صادره از دادسرای ناحيه سی /09/ گزارش دادستان کل کشور و کيفر خواست شماره .............. مورخ 25
و يک تهران. با توجه به گزارش دادستان محترم کل کشور و پرينت تصاوير مبتذل و اقرار متهم در دادسرا به شرح
1397 صفحه 28 خط 4 تا 12 و مسموع نبودن انکار بعد از اقرار بزهکاری مشاراليه /08/ صورتجلسه بازجويی مورخ 01
محرز و مسلم است دادگاه مستنداً به ماده 743 از قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم در باب تعزيرات مصوب 1392 حکم
بر محکوميت متهم به پرداخت بيست ميليون ریال جزای نقدی در حق دولت جمهوری اسلامی ايران صادر و اعلام می نمايد.
رای صادره حضوری و ظرف بيست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در محاکم تجديدنظر استان تهران است.

حال با توجه به توضیحات فوق تنها سوال بنده این که در صورت پرداخت جریمه ایا سوءسابقه یا سوء پیشینه برای بنده ایجاد میشه یعنی در استعلامات ارگان یا بانک یا هر کجا دیگه این سوء سابقه کیفری ارایه میشه یا خیر
ممنون از وقتی که میذارید پاینده باشید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،در استعلام ارگان یا بانک سوء سابقه کیفری محسوب نخواهد شد ولی اگر جرم جدیدی انجام دهید به عنوان سابقه کیفری محسوب خواهد شد.