مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر در صورت شاغل بودن

سلام و خسته نباشید
زن سرپرست خانوارم بیمه تامین اجتماعی دارم شاغل هستم اکنون پدرم فوت شده و بیمه خدمات درمانی داشته ایا می توانم با شاغل بودنم از حقوق پدرم هم برخوردار شوم.

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

تا زمانی که مشغول هستید و برای شما بیمه رد می‌شود امکان دریافت مستمری پدر وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با توجه به رد شدن بیمه و شاغل بودن نمی توانید مستمری دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان دریافت مستمری پدر وجود نخواهد داشت مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر امکان دریافت مستمری پدر وجود نخواهد داشت مگر حقوق خود را مگیرید و برای پدررا بگیرید