مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری به دختر

سلام خسته نباشید. من دختر مجرد هستم و جواز کار دارم و یه دفتر کوچیک دارم و بیمه پدرم هستم خودم بیمه نیست ایا حقوق پدرم بعد از فوت بهم میرسد یا نه با تشکر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بدون درامد واشتغال ومجرد باشید تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
بعد از فوت پدر ، مستمری پدر ، به دختر مجرد یا مطلقه و فاقد شغل و فاقد پرداخت حق بیمه
تعلق خواهد گرفت

و اگر پروانه کسب یا شرکت به اسم دختر ثبت شده باشد ، مستمری به دختر تعلق نخواهد گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با وجود عدم شغل یا صغر سن و یا دانشجو بودن و عواملی از این قبیل امکان فوق مهیاست.
و السلام

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت تجرد و فقدان شغل مستمری به دختر خانم تعلق می گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مجرد و فاقد شغل باشید و بیمه بله امکان پذیر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت نداشتن شغل و رد نشدن بیمه میتوانبد از مستمری پدر با وجود تجرد استفاده کنید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که بیمه ای به نامتان واریز شود ویا خودتان درآمدی داشته باشید و ثبت شده باشد خیر در غیر اینصورت مستحق مستمری خواهید بود