مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت در امانت خودرو

خودروی خود را به امانت جهت رفتن به مسافرت می دهم.و با سرعت غیر مجاز رانندگی نموده و به لحاظ عدم کنترل خودرو چپ می کند.
شکایت خیانت در امانت طرح می کنم ...

شما اگر قاضی پرونده باشید در قبول یا رد شکایت چگونه استدلال می کنید جناب

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

شکایت خیانت در امانت در این خصوص مصداق ندارد، می‌بایست با طرح دعوای حقوقی خسارات خود را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیانت در امانت محسوب نمی شود و صرفا می توانید خسارت خودرو را دریافت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیانت در امانت تلقی نمیگردد بلکه جنبه خقپقی است وصرفا باید از عهدهدخسارت بر اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم خیانت در امانت نمی باشد و شما باید دادخواست حقوقی مطالبه خسارت را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جرم خیانت در امانت نمی باشد و شما باید دادخواست حقوقی مطالبه خسارت را اقامه نمایید