مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام
چند ساله ازدواج کردم.
زنم در مورد مسایل زناشویی تمکین نمی کنه و میگه هر وقت که من دلم بخواد باید با هم رابطه داشته باشیم و خواستن تو اصلاً مهم نیست.
بعضی وقتا شرط هایی برای این کار می‌ذاره مثل انجام کار خونه که بعد از اون هم بعضی وقتا عمل نمی کنه.
هنگام رابطه هم نوع و زمان رابطه رو مشخص می‌کنه که باید دقیقاً همون جور اجرا بشه وگرنه رابطه بعدی رو عقب میندازه و میگه برای این که تنبیه بشی.
از دستش خسته شدم.
چون اصلاً ادب رو رعایت نمی کنه.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صحبت کردن درباره مسائل خصوصی خودتان و خانم تان در فضای مجازی کار درست و اخلاقی نیست می توانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به مشاوره روانشناس مراجعه نمایید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

به نظر نمی‌رسد در این خصوص مراجعه به دادگاه موضوع را حل نماید، به مراکز مشاور خانواده مراجعه نمائید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا حضور زوجین زیر یه سقف دلیل بر تمکین است مگر انکه بتوانید عدم تمکین عام وخاص ایشان را ثابت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متأسفانه این مشکل را با طرح دعوا و از طریق دادگاه نمی توان پیگیری کرد و قابل اثبات نیست.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متأسفانه این مشکل را با طرح دعوا و از طریق دادگاه نمی توان پیگیری کرد و قابل اثبات نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بهتر است با گفتگو مشکل خود را حل نمایید یا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از راهنمایی مشاوران خانواده استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سعی در مشاوره خانواده و سازش داشته باشید