مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت در صورت تشدید بیماری

باسلام بنده در حین خدمت دچار دیسک کمر شده ام شکایت کردم بنا به دلایلی رضایت دادم اما اونا زدن زیر همه چی الان بیماریم بدتر شده دچار درد سیاتیک هم شده ام پاهایم کلا بی حس شده دچار افسردگی و مشکل روحی روانی شده ام که این چه بلایی بود تو سن 18 سالگی سرم اومد دیگه نمیتونم سرپا وایسم یا زیاد بشینم آیا دوباره میشه شکایت کرد و پیگیری کرد با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، چون شکایت کردی بعد رضایت دادی ، شکایت مجدد شما بی فایده است.