مشاوره حقوقی رایگان - شرط ضمن عقد

با سلام و خسته نباشید، آقایی هستم که چند سال پیش ازدواج کرده ام و در ضمن عقد شرط نوشته شد که هر موقع من خانه ای خریداری کردم نصف آن خانه را به نام خانم کنم، بنده به جهت دیگری دنبال فسخ نکاح هستم. آیا در فسخ نکاح، خانم می تواند ادعای در مورد شرط فوق بکند یا خیر. آیا باکره بودن و نبودن خانم، در این شرط تاثیری دارد یا خیر (ممنون) قبلا این سوال را پرسیده بودم ولی پاسخ دهنده سوال را اشتباه متوجه شده بودند.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .در صورت اثبات فسخ کلا هیچ چیزی به عنوان مهر به خانم تعلق نمیگیرد.خیر

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر فسخ نکاح اثبات گردد مهریه تعلق نمیگیرد ولی نیاز به اثبات دارد .با کره بودن یا نبودن اگر در این موضوع فریب خورده اید تاثیر در فسخ نکاح دار