مشاوره حقوقی رایگان - شرط ضمن عقد

سلام روز بخیر
ببخشید بنده یه سوال دارم میشه لطف کنید راهنمایی کنیدمن وقتی به عقد همسرم درآمدم 14 تا سگه بهار آزادی مهریه انداختن وشرط صمن عقد که توعقد نامه نوشتن بعد عقد زوج هرچی بخره نصفش برای زوجه هست زوج یه موتور سیکلت خرید ولی سندهنوز به نام نخورده ولی دفتر ثبت اسناد وکالت گرفته الان این اقا رفته موتور هم برده من میتونم باعققد نامم وپلاک موتور برم شکایت کنم جلوی فروخته شدن بشم پلاک موتور شکایت کنم آخه موتور گذاشته برای فروش ممنون میشم کمکم کنید وبگید چقد زمان میبره

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شرط ضمن عقد شما مشکل داره و تاثیر حقوقی نداره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت ذکر شرط ‌تنصیف دارایی
در عقدنامه ، برای مطالبه نصف دارایی ، شرایط خاصی لازم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرط تنصیف در شرایطی قابل اجراست که طللاق از جانب زوج باشد . در این شرایط اگر ثابت کنید که موتور بعد از عقد خریداری شده شما نیز در مبلغ ان شریک هستید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
باید دادخواست حقوقی الزام به ایفای تعهد علیه زوج مطرح نمایید