مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی سرقتی

با سلام
بنده با ماشین خود تصادفی داشتم با خودروی سرقتی که تحت تعقیب مامورین بود که بر اثر تیر اندازی مامورین راننده خودرو سرقتی فوت گردید .مقصر صد در صد تصادف خودروی سرقتی شناخته شد .بنده برای خسارت مالی و جانی و افت قیمت ماشین خود شکایت کرده و پرونده من به شورای حل اختلاف ارجاع گردید.صاحب ماشین سرقتی هم آمد و خودروی خود را تحویل گرفت.سوال بنده این است با وجود یک ماهی که از حادثه میگذرد خسارت مالی و جانی و افت قیمت خودروی خود را از چه کسی یا از کجا باید بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید