مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ملک مشاعی

باسلام بنده مالک دودانگ از یک ملک مشاعی بوده که ملک کلا سه طبقه با زیر بنای 300متر مربع که 60 متر ان در تصرف بنده میباشد ودر انجا زندگی میکنم شرکای دیگر بنده که بقیه ساختمان در تصرف ایشان میباشد دادخواست اجرت المثل از بنده نمودن آیا چنین حقی دارند با تشکر در صورتی که یک طبقه ملک نیز مغازه میباشد و توسط آنها به اجاره واگذار گردیده که دادخواست خلع ید از طرف بنده داده شده با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید علیه آنها دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهیداگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید