مشاوره حقوقی رایگان - سایت های قمار

دارنده کارت شماره
از حساب شما برای انتقال وجه به حساب قمارخانه های آنلاین استفاده شده است.
چنانچه از روی بی اطلاعی به این سایت ها مراجعه کردید، اکیدا از تکرار آن خودداری نمایید. در صورت تکرار ، مرتکب تحت تعقیب قضایی قرار می گیرد.
طبق قانون برای قماربازی با هر وسیله ای ، تا 6 ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است.

معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور
ببخشید این پیام دیروز برای من امده من 3-4سال پیش تو سایتهای شرط بندی چندباری شارژ کردم بعد دیگه بازی نکردم ولی تازه این پیام برام امده میخواستم بدونم سابقه ای چیزی که برام ثبت نشده؟؟ چون کارتم مسدود نشده. فک کنم این پیام صرفا جهت اطلاع بوده نه؟؟ چون میخوام برم نظام نمیخوام مشکلی برام پیش بیاد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اطلاع بوده و دیگه وارد سایت نشوید و مشکلی برای شما پیش نمیاد جای نگرانی نیست