مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادستانی انتقال پول در قمارخانه آنلاین

سلام، خسته نباشید. دو بار در یک ماه پیامک از دادستانی آمد از حساب شما براي انتقال وجه به حساب قمارخانه آنلاین استفاده می‌شود چنان چه ...
بعد از این پیامک ها آمدم از چند نفر مشاوره گرفتند و گفتن حساب رو مسدود کن و این ها و حساب را مسدود کردم و قبلش هم که اصلا دیگر وارد سایت نشدم. سایت هم میگفتند اکانت اصلا پاک نمیشود در صورتی که مدتی وارد سایت نشوی خود خودکار حذف میشود. خلاصه حساب بانکی از طریق تلفن بانک مسدود کردمولی باز بعد از مدتی دوباره برای سومین بار پیامک آمد. به خدا دیگر نمیدونم چی کار کنم. لطفا خواهشا اگر کاری هست بگویید انجام بدهم یا لازم نیست. خواهشا جواب بدهید.

پاسخ ها :

حبيب اله  احمدي

جناب آقای حبيب اله احمدي :

سلام هیچ کاری لازم نیست بکنید هر وقت از طریق سامانه ثنا براتون ابلاغیه اومد برید از خودتون دفاع کنید