مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر کرونا بر وجه التزام تاخیر در تحویل آپارتمان

با سلام
بنده در تاریخ بهمن 98 آپارتمانی پیش خرید نمودم که قرار بود در بهمن 99 تحویل دهد در سر رسید تحویل اظهار نامه فرستادم و تحویل مبیع و خسارت روزانه 200 هزار تومانی قرارداد را یاد آوری کردم و مرداد 1400 شکایت حقوقی تحویل مبیع و خسارت عدم تحویل روزانه 200 هزار تومن را بدادگاه دادم حال با وجود اینکه یکماه بعد از شکایت من آپارتمان آماده تحویل شده درش را قفل نموده برای تحت فشار گذاشتن من برای انصراف از شکایت تحویل نمیدهد و وکیل هم گرفته و چند نسخه پزشکی گذاشته روی پرونده و به کرونا گرفتنش برای ندادن تاخیر استناد میکند حال سوالم اینست که آیا میتواند یکسال تاخییر در تحویل آپارتمان را به کرونا نسبت دهد و از زیر بار پرداخت جریمه فرار کند یا قاضی به استناد کرونا یکسال تاخیر را قبول نمیکند ممنونم

پاسخ ها :

تاثیر کرونا بر وجه التزام تاخیر در تحویل آپارتمان وجه التزام تاخیر در تحویل آپارتمان