مشاوره حقوقی رایگان - سلام من و همسرش جدا شدیم

سلام من و همسر جدا شدیم فرزندم دختر 16ساله ای هست که از نه سالگی پیش من اومده و پدرش حاضر به دادن شناسنامه اش نیست ومن اقدام کردم گفتن چون جدا شدید پدرش باید بیاد بگیره ولی چون فرزندم پیش پدرش نمونده نمیگیره الان برای مدرسش دچار مشکلیم چکار می تونم بکنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دختربالغ وخود تصمیم گیرنده است که کجابماندبدوا اظهارنامه دهید سپس دادخواست استرداد مدارک دهید