مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه به دلیل مستحق للغیر بودن

سلام..من یه واحد آپارتمان خریدم و بعد چند وقت دیدم که این خونه اولش به یه نفر به صورت قولنامه فروخته شده و بعدا به صورت سندی دست به دست چرخیده و من هم سند تک برگ گرفتم ولی متاسفانه سند من هم باطل شد و من از کسی که خونه رو ازش خریده بودم شکایت کردم خواسته؛ابطال مبایعه نامه و پرداخت به نرخ روز...دادگاه افتاده برا برج 5 سال دیگه...بعد از اینکه برای این خانم ابلاغیه‌رفته با شوهرشون اومدن پیشم و گفتن که ما پولی نداریم که بدیم و وکیلمون گفته حالا وقتی که رای اومد شما هم برید از نفر قبلی شکایت کنید و نفر قبلی بیاد پول شما رو بده...میخوام ببینم چنین چیزی هست؟؟؟؟آیا میتونن بعد رای دادگاه ما از رای فرار کنن و بخوان کش بدن و اذیت کنن؟؟؟و اگه بعد از حکم دادگاه پول من رو ندن من چیکار میتونم بکنم؟؟؟و با توجه به اینکه تقریبا 8 ماه مونده اگه متواری بشن چیکار میشه کرد؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروشنده شما در مقابل خسارت به شما مسول است و بعد میتواند بابت خسارت به ماقبل خود رجوع کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. فروشنده محکوم می‌شود پول شما را بدهد. اینکه او هم می تواند به فروشنده ی خودش مراجعه کند درست است ولی به شما ارتباطی ندارد. روابط ایادی ماقبل به خوشان مربوط است.