مشاوره حقوقی رایگان - شرطبندی

سلام من نزدیک 4 سال هست که دارم تواین سایتا شرطبندی میکنم و نزدیک 100 میلیون و بیشتر باختم وتا الان هیچ پولی دریافت نکردم وحتی یکبار هم رفتم پلیس فتا شکایت کردم و ورفتم گفتن اگه رضایت ندی پات گیره و... و لان ایا میتونم برم شکایت کنم و پولم پس گیرم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به این که شرط بندی جرم است و کسی از شما کلاهبرداری نکرده و خودتان شرطبندی کرده مبلغ قابل استرداد نیست و به نفع دولت ضبط میشه و به نظر پیگیری شما نتیجه ای ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،چون جهت معامله نامشروع است بنابراین انگار معامله ای صورت نگرفته پس نه تنها پول قابل وصول نیست و دعاوی مربوط به قمار از لحاظ حقوقی مسموع نیست بله طبق ماده 705 قانون مجازات اسلامی حبس یا شلاق دارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فایده ای ندارد خود شما هم مرتکب جرم شده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر،چون جهت معامله نامشروع است بنابراین انگار معامله ای صورت نگرفته پس نه تنها پول قابل وصول نیست و دعاوی مربوط به قمار از لحاظ حقوقی مسموع نیست بله طبق ماده 705 قانون مجازات اسلامی حبس یا شلاق دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شرکت در سایت های شرط بندی جرم است . شما شانس آوردید که تو این چهار سال گیر نیافتاده اید .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق حقوقی اقدام نمایید