مشاوره حقوقی رایگان - سوال درمورد شکایت توهین و تهدید به ضرب و شتم

باتشکر از وکلای عزیز و خسته نباشید. از یکی از اعضای شورای روستایمان که درحضور چندتن از اهالی به بنده توهین کرد و تهدید به کتک کاری کرد شکایت کردم. منتها ایشون شاهدین ماجرا رو تطمیع کرد که شهادت ندن. فقط یک شاهد اومد. با اینهمه بازپرس قرار مجرمیت صادر کرد و پرونده به قاضی شعبه ارجاع شد. اونجا هم فقط همون یک شاهد اظهارات منو تایید کرد روند دادگاه طوری پیش رفت که قاضی محترم طبق گفته خودش مطمئن شد این ماجرا اتفاق افتاده. سوالم اینه احتمالش هست که با یک شاهد هم رای قاضی به محکومیت متهم باشه و توی تجدیدنظر هم تایید بشه؟ یا حتمن میبایست دوشاهد برا محکومیت ارایه داد؟ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شهادت شهود یکی از ادله اثبات جرایم ودعاوی است ونصاب تعدادشهودجهت اثبات جرایم تعزیری دوشاهدمرداست لکن یکی دیگراز ادله اثبات جرایم درامورکیفری علم قاضی است که برمبنای قراین وامارات بدست میاید مانندعلم حاصل شده براساس مثلا یکنفرشاهد بنابراین درپرونده شما باعلم قاضی اتهام اثبات گردیده است